TÜM HABERLER

Macera Rotaları’nın Hikayesi Honda Motosiklet Bayileri'nde

Motosiklet camiasının yakından takip ettiği “Deneme Tahtası” isimli blogu ile ünlenen Erkin Yeşil, en macera dolu motosiklet rotalarını motosikletseverler ile paylaşmak için Honda Motosiklet Bayileri'nde.

07.06.2021

Kendisine ait erkinyesil.com adresi üzerinden oluşturduğu “Deneme Tahtası” isimli blogu ile bir çok motosiklet severin ilgi ile takip ettiği Erkin Yeşil, şimdi de Honda Africa Twin ile tüm Türkiye’de gerçekleştirdiği gezileri aktardığı “Macera Rotaları” isimli kitabıyla gündemde.

Kitabın yazım aşamasında gerçekleştirdiği binlerce kilometre yolun ardından elde ettiği deneyimleri aktarmak ve rotalarla ilgili ipuçlarını paylaşmak için Honda Motosiklet Bayilerinde gerçekleştirilecek etkinlikler ise tüm maceraseverlere açık olacak.

İlk olarak İstanbul bölge bayilerinde, ardından diğer şehirlerde gerçekleştirilecek bu etkinliklerde sürpriz hediyeler de katılımcıları bekliyor olacak.

Etkinlik takvimine ulaşmak için bu sayfayı, Honda Motosiklet Türkiye Instagram ve Facebook sayfalarını ya da Sn. Erkin Yeşil’in Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Etkinlik Takvimi

12.06.2021 – Esengül Honda Motosiklet Bayi / Şişli - İstanbul

19.06.2021 – Doğu Batı Honda Motosiklet Bayi / Ümraniye - İstanbul

26.06.2021 – Güngör Honda Motosiklet Bayi / Pendik - İstanbul

03.07.2021 – DRD Honda Motosiklet Bayi / Ataşehir – İstanbul

Tüm etkinlikler 13:00 – 18:00 saatleri arasında düzenlenecektir.